Välkommen på valpkurs hos Karlsborgs Brukshundklubb!

Alla hundar från 3 månaders ålder och upp till ca 8 månader är välkomna på denna kurs. Vi kommer att arbeta mycket med att bygga upp en god relation mellan dig och din hund.

En del fokus kommer också att ligga på belöningsträning och att lägga grunden för ett bra samarbete mellan dig och din hund. Vi utgår från boken ”Härliga valptid” skriven av Inga-Lill och Curt Blixt.

Vi kommer att individanpassa aktivitetsövningar och praktiska övningar efter hundens bästa förmåga. Vi kommer att gå igenom en hel del inlärningsmetodik och vi lär valparna vanliga grundkommandon.

Kursen hålls på tisdagar kl 18-20.30. Den omfattar 20 studietimmar á 45 minuter. Datum är följande: 13/8, 20/8, 27/8, 3/9, 17/9, 24/9.

Anmälan till SBK-instruktör Sara Blomqvist på sara.wennerholm@gmail.com eller 0722-029396. Sista anmälningsdag är 6/8.

För att få gå kursen krävs medlemskap hos Karlsborgs BK. Medlemsavgiften är 525 kr. för ordinarie medlem och innefattar även medlemskap i Svenska Brukshundklubben.

Du ansöker om medlemskap genom webbformuläret på Svenska brukshundklubbens hemsida och väljer då Karlsborgs brukshundklubb som din hemmaklubb. Genom medlemskapet får du förutom möjlighet att delta i vår kursverksamhet även tillgång till träningsplanerna, tidningen ”Brukshunden” mm.

Då ditt medlemskap registrerats får du ett medlemsbevis mailat till dig. Detta skall du ta med och visa för instruktören vid första kurstillfället.

Kursavgiften är på 800 kr och betalas i förskott till klubbens postgiro 135087-5 eller swish 1231612720 senast 6/8! Ange ditt namn samt ”valpkurs” som meddelande till betalningsmottagaren

Varmt Välkomna på valpkurs!