Lydnadskurs

Nu erbjuder vi en kurs för dig som tillsammans med din hund vill utvecklas i lydnaden. Kursen passar fint för dig som vill ta klivet vidare från en god vardagslydnad och kanske har som framtida mål att starta i lydnadsklass/bruksprovets appellklass. Vi jobbar med grundträning så som stadga, kontakt och belöningsintresse samt tittar närmare på några av de tävlingsmoment som förekommer i nybörjarklasserna, allt individanpassat till deltagarnas förkunskaper.

Förkunskaper: Du har grundlydnad på din hund och kan ha den lös bland andra människor och hundar.

Max 6 kursdeltagare.

Instruktör: Karina Ravn, ”Fartfyllda tassar”

Kursdag/-tider: Kursen hålls på lördagar 11.30-13.00 med start 1 augusti. Totalt 6 kurstillfällen/12 studietimmar.

Kursavgift: 1100:- som betalas in på klubbens konto 135087-5 senast 25 juli. Ange ”lydnadskurs” som meddelande till betalningsmottagaren.

Du behöver även vara medlem i Karlsborgs BHK och ansöker om medlemskap via Webbformulär på Svenska brukshundklubbens hemsida. Medlemsavgift fullbetalande medlem för närvarande 525:-. Giltigt medlemsbevis skall uppvisas vid första kurstillfället.

Anmälan: Maila till karina@fartfylldatassar.se Ange Namn, adress, telefonnummer, mailadress samt personnummer (då vi samarbetar med studiefrämjandet). Även uppgift om hundens namn, ras, ålder.