TÄVLINGSTRÄNINGEN STARTAR IGEN !

Obs! Pga. rådande omständigheter följer vi SBK:s rekommendationer med små grupper. Därför tar vi under denna termin inte in nya deltagare i kamratcirkeln utan begränsar deltagarantalet till dem som sedan tidigare löst 10-kort och deltagit i tävlingsträningen.

Träning för tävlingsintresserade startar för hösten måndag 10 augusti 18.00 vid klubbstugan, Tallåsen.

Tävlingsträningen bedrivs i kamratcirkelform i samarbete med studiefrämjandet och är till för dig som uppfyller minst ett av nedanstående alternativ:

– Gått minst en grundläggande kurs i tävlingslydnad inriktning bruks-, lydnadsklass.

– Redan börjat tävla officiellt med din hund i bruks eller lydnadsklass eller tävlat med tidigare hundar och har en god kännedom om tävlingsmomenten.

Att vara med på tävlingsträningen kostar 200:-/termin och du betalar in pengarna på klubbens postgiro 135087-5. Ange ”Kamratcirkel tävlingsträning” som meddelande till betalningsmottagaren.

Enligt ett nytt styrelsebeslut kommer 10-korten inte längre säljas. Du som tidigare löst 10-kort kan dock under en övergångsperiod använda det hela hösten, därefter blir det ogiltigt.

Första gången på kamratcirkeln ska du uppvisa medlemskort i Karlsborgs BHK för att styrka ditt medlemskap!

Föranmälan till Helén Johansson lassie707@hotmail.com eller sms:a 0730540281 senast 9 augusti. Då ska även avgiften vara betald.